Meetings

Bent u op zoek naar een inspirerende en rustige vergaderruimte, dan bent u in de Frimethe aan het juiste adres.  Op een boogscheut van Antwerpen Airport (15min) en Brussel Nationaal (45min) vindt u bij ons state-of-the-art kleinschalige vergaderfaciliteiten.
Beamer, flipcharts en WiFi beschikbaar.

Nieuw en exclusief

Wij bieden binnen de Frimethe tevens film- en videofaciliteiten aan incl. crew en apparatuur voor het filmen van trainings, presentaties, webinars, enz…).

Ontdek in de huiselijke en luxueuze sfeer van het hoofdgebouw onze diverse vergaderformules, geniet van het wijdse landelijke uitzicht met mogelijkheid tot lunch- en koffiepauzes in de tuin of de authentieke binnenkoer.  De catering krijgt trouwens steeds een persoonlijke toets mee.

Loungen, de-briefen, nakaarten … kan allemaal in het loungegedeelte bij de open haard of in de verschillende zithoekjes in de tuin.

Wij hebben tevens een fijn assortiment aan wijnen en streekbieren beschikbaar.

Voor meer info omtrent onze flexibele vergaderfaciliteiten, aarzel niet om ons te contacteren op : info@defrimethe.com

Events

Heb je iets te vieren, wil je graag gezellig samenzijn onder vrienden of collega’s – al dan niet met overnachting en/of catering - wil je een training, cursus of workshop organiseren, aarzel dan niet om ons te vragen naar de mogelijkheden.  We denken graag met je mee en zijn flexibel en creatief genoeg om je “event” in de beste omstandigheden mee te helpen realiseren.    Een mailtje volstaat : info@defrimethe.com

Ideetjes :

  • Recepties / cocktailparties
  • Informele en formele bijeenkomsten
  • Kleine huwelijksceremonies in de tuin
  • Allerhande vieringen
  • Productvoorstellingen, modeshows, …
  • Locatie voor film- en videowerk met of zonder filmcrew en apparatuur

Wist je dat wij al vaker gebruikt werden als filmlocaties voor o.a. de soap Familie, Vlaanderen Vakantieland, speelfilms met o.a. Matthias Schoenaerts, kookprogramma’s …..?